Общи условия за ползване

Настоящият документ съдържа условията за ползване на предоставяните от АМИКО А ООД услуги, посредством уебсайта amikobg.com (Общи условия). Отношенията между всеки потребител и АМИКО А ООД във връзка с използването на услугите посредством amikobg.com се уреждат съгласно правилата и условията, описани в настоящия документ, които са неделими части от настоящите Общи условия. Като администратор на лични данни и с цел да информира всеки потребител на amikobg.com по прозрачен, разбираем и лесно достъпен начин, с ясни и недвусмислени формулировки и безплатно, АМИКО А ООД разработва, прилага и публикува на сайта си своите Политика за защита на личните данни и Политика за бисквитките (cookies). В допълнение, настоящият документ урежда отношенията между АМИКО А ООД и всеки един администратор на лични данни, който ползва услугите на уебсайта amikobg.com, и спрямо който АМИКО А ООД е обработващ лични данни по смисъла на от Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/EО (Общ регламент относно защитата на данните).

І. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ.

1.1. amikobg.com (уебсайт/сайт) е интернет с маркетингова насоченост, който съдържа фуражи – каталог, онлайн запитване, и информация за дружеството като производител на готови храни/фуражи за селскостопански животни .

1.2. Сайтът е собственост на АМИКО А ООД, ЕИК 202057870, ДДС № BG202057870, седалище и адрес на управление: 4130 с. Белозем, Фуражен цех, общ. Раковски, обл. Пловдив, действителни собственици и представляващи Атанас Попов и Ани Граматикова, тел. (+359 3159) 2120, 3020, email: amiko_aood@abv.bg, обслужваща банка: УниКредит Булбанк, IBAN: BG52UNCR70001520562307 BIC: UNCRBGSF.

1.3. „Потребител” на сайта може да бъде физическо лице, което е над 14 годишна възраст, или юридическо лице, което ползва услугите – online запитване, достъпни на amikobg.com,

1.4. Оnline запитване е обособена част в amikobg.com, съдържаща информация за потребителя, предоставена от него при направата на запитването или допълнена от него в последствие, и съхранявана от АМИКО А ООД, като достъпът до оnline запитването се осъществява чрез въвеждане на име/фирма и представителство. Оnline запитването дава възможност на потребителя да разглежда и редактира данните, въведени при неговото изготвяне, да заяви или откаже получаването на обратна информация – оферта, предложение по имейл и/или телефон, да заяви или откаже кога желае да се свържем на посочен имейл и/или телефон и др.

1.5. Представителство е избрана от потребителя опция, посредством която той се индивидуализира в уебсайта.

1.6. Фирма и име е избрана от Потребителя опция, който заедно с представителството индивидуализира същия. Телефон и имейл също.

1.7. Въпрос/коментар е всякакви данни, информация, текст, файлове, фотографии, графики, видео или аудио материали, съобщения, електронни препратки, както и всякакви други материали, включително, но не само, мненията, публикациите и коментарите, които потребителят разполага на сървър на АМИКО А ООД, с оглед те да бъдат достъпни чрез amikobg.com за всички останали Потребители и администратора.

1.8. АМИКО А ООД, чрез своя уебсайт amikobg.com, предоставя възможност за услуга оnline запитване на потребителите в режим онлайн.

1.9. Услугата оnline запитване предоставяна от уебсайта amikobg.com представляват достъп до уеб-базирана информация и потребителско съдържание, чрез хипервръзки (линкове) към програмни кодове, намиращи се на сървъра на АМИКО А ООД или на други сървъри, извън контрола на АМИКО А ООД.

1.10. Услугата оnline запитване от уебсайта amikobg се предоставя безплатно на всички потребители, без да е необходима предварителна регистрация.

1.11. Използването на оnline запитване на уебсайта amikobg е възможно само след попълване на формата за оnline запитване и е напълно безплатно.

1.12. Разглеждането на уебсайта amikobg и фуражи – каталога може да бъде направено съвсем свободно и безплатно.

1.13. При изготвянето наоnline запитване Потребителят посочва представителство фирма и/или име, телефон и имейл. Отправя въпрос/коментар, къде е научил за нас, как и кога желае да се свържем с него. Потребителят може чрез бутон изпрати да изпрати и съответно чрез бутон изчисти да изчисти направеното запитване. АМИКО А ООД не проверява и не носи отговорност за съвпадението на име и/или фирма с името на Потребителя, за това дали то засяга права на трети лица и в частност право на име или други лични права, право на търговско наименование (фирма), право на запазена марка или други права на интелектуална собственост.

1.14. Настоящите Общи условия се прилагат в отношенията с Потребителите, извършили оnline запитване чрез уебсайта amikobg.com.

1.15. Текстът на настоящите Общи условия е достъпен в Интернет на интернет страница с адрес https://amikobg.com по начин, който позволява неговото съхраняване и възпроизвеждане. Линк към Интернет страницата, съдържаща текста на настоящите Общи условия, е разположена на всяка страница от уебсайта amikobg.com. С всяко използване на Услугата – online запитване на уебсайта amikobg.com, както и чрез натискане на линк от заглавната (началната) или която и да е друга Интернет страница на уебсайта amikobg.com, с изключение на тази с настоящите Общи условия, Потребителят декларира, че е запознат с настоящите Общи условия, съгласява се с тях и се задължават да ги спазва. В процеса на регистрация, чрез натискане на виртуалния бутон „Приемам Общите условия за ползване“, Потребителят извършва изрично електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите Общи условия, приема ги, съгласява се с тях и се задължава да ги спазва.

1.16. Прекратяването на оnline запитването от Потребител в сайта се извършва по следните начини:
а) По своя инициатива Потребителят има възможност сам да изтрие своето о
nline запитване в сайта чрез бутон Изчисти. С натискането на бутон Изчисти, Потребителят подава заявка за изтриване на оnline запитване в amikobg.com. След преглед, АМИКО А ООД оторизира изтриването и оnline запитването бива изтрито от сайта. Личните данни, въведени от Потребителя, биват изтрити до степен – напълно заличени и няма да представляват лични данни по смисъла на приложимото законодателство. Това означава, че те няма да могат да бъдат свързани със самоличността на Потребителя или с конкретно друго лице.


б) По инициатива на АМИКО А ООД при условията предвидени в настоящите Общи условия.

1.17. Общите условия могат да бъдат променяни от АМИКО А ООД с оглед периодичното допълване и модификации на Услугите, тяхното усъвършенстване и разширяване, както и във връзка с възможни законодателни промени, които рефлектират върху тях, при изменение на вида, естеството или технологията на предоставяните Услуги, при прекратяване предоставянето на определени Услуги, при изменение в икономическите условия или едностранно от АМИКО А ООД.

1.18. При извършване на промени в Общите условия, АМИКО А ООД ги довежда до знанието на Потребителите чрез публикуването им на сайта amikobg.com.

IІ. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ

2. Потребителят се задължава при използването Услугата оnline запитване на уебсайта amikobg.com:

2.1. Да спазва българското законодателство и настоящите Общи Условия, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави;

2.2. Да не зарежда, разполага на сървър на АМИКО А ООД и да не прави достояние по какъвто и да било начин на трети лица потребителско съдържание – информация, данни, текст, файлове, фотографии, съобщения, както и всякакви други материали или електронни препратки към материали:


а) съдържащи насилие (включително насилие над животни), агитация към насилие, унижение на човешкото достойнство, заплаха за живота и телесната неприкосновеност на човека;
б) с порнографско или открито сексуално съдържание;
в) съдържащи ясно различими тела на жертви от катастрофи и други тежки инциденти;
г) обиждащи дадена религия или съдържащи религиозна агитация;
д) представляващи търговска или служебна тайна или друга конфиденциална информация, лична кореспонденция, както и лични данни на трети лица по смисъла на Закона за личните данни;
е) които са обект на право на интелектуална собственост на трети лица, освен със съгласието на титуляра на правото;
ж) нарушаващи каквито и да било имуществени или неимуществени права или законни интереси на трети лица;
з) пропагандиращи дискриминация, основана на пол, раса, образователен ценз, възраст и религия или проповядващи комунистическа, фашистка, расистка или друга недемократична идеология;
й) съдържащи краен агресивен национализъм, ксенофобия и антисемитизъм, теми с расистка насоченост, мнения, съдържащи религиозна, идеологическа, политическа пропаганда, теми подклаждащи /или които могат да доведат до/ расова, културна, социална, религиозна, етническа и всякакъв друг вид дискриминация, омраза и нетолерантност;
к) накърняващи доброто име на другиго и призоваващи към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпление, към насилие над личността или към разпалване на расова, национална, етническа или религиозна вражда;
л) съдържащи информация, подтикваща към или улесняваща извършването на терористична дейност;
м) съдържащи информация за чужди пароли или права за достъп без съгласието на техния титуляр, както и софтуер за достъп до такива пароли или права;

2.3. Да не извършва действия, които нарушават Интернет етиката или нанасят вреди на лица, свързани към Интернет или асоциирани мрежи, включително, но не само изпращане на нежелана поща (SPAM, JUNK MAIL), препълване на каналите (FLOOD), получаване на достъп до ресурси с чужди права и пароли, използване на недостатъци в системите с цел собствена облага или добиване на информация (HACK), извършване на действия, които могат да бъдат квалифицирани като промишлен шпионаж или саботаж, повреждане или разрушаване на системи или информационни масиви (CRACK), изпращане на „троянски коне“ или предизвикване инсталация на вируси или системи за отдалечен контрол, смущаване нормалната работа на останалите потребители на Интернет и асоциираните мрежи, както и да не извършва каквито и да било действия, които могат да се квалифицират като престъпление или административно нарушение по българското законодателство или по друго приложимо право.

2.4. Да не прави достояние на трети лица оnline запитване то и да уведомява незабавно АМИКО А ООД в случай на неправомерен достъп, както и при вероятност от такъв, да се грижи и предприема необходимите мерки, които разумно се налагат, с цел опазване на запитването си и да носи пълна отговорност за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използването му;

2.5. Да уведомява незабавно АМИКО А ООД за всеки случай на извършено или открито нарушение при използване на предоставяната услуга – оnline запитване;

2.6. Да не се представя за друго лице или за представител на юридическо лице или група хора, които не е оправомощен да представлява, или по друг начин да заблуждава трети лица относно самоличността си или принадлежността си към определена група хора;

2.7. Да не разпространява или разполага на сървъра на АМИКО А ООД, или използва по какъвто и да било начин данни, текстове и изображения, файлове и всякакви други материали, които имат рекламна цел, освен когато това е договорено с АМИКО А ООД по силата на отделно споразумение;

2.8. Да не осъществява и да не се опитва да придобива неоторизиран достъп до предоставяното от АМИКО А ООД оnline запитване чрез прихващане и използване на чужди имена/фирми или каквито и да било други методи, да не заобикаля, поврежда или по друг начин да не смущава нормалната работа на технически или софтуерни приложения на уебсайта amikobg.com, които предотвратяват или ограничават достъпа до чужди, административни панели, компютърни системи и мрежи, свързани с предоставяната услуга.

2.10. Потребителят има право на достъп в режим online до Услугата оnline запитване, предоставяни чрез уебсайта amikobg.com, при спазване на настоящите Общи Условия.

2.11. Всеки Потребител има право само на едно активно оnline запитване. АМИКО А ООД може да откаже или да прекрати оnline запитването на лице, за което получи информация, че посочва неверни или чужди данни.

2.13. Потребителят има право по всяко време по своя собствена преценка да прекрати използването на Услугата оnline запитване от уебсайта.

III. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА АМИКО А ООД

3.1. АМИКО А ООД се задължава да полага дължимата грижа за предоставяне на възможност на Потребителя за нормално ползване на Услугата оnline запитване.

3.2. АМИКО А ООД няма задължението и обективната възможност да контролира начина, по който Потребителят използва оnline запитването, като не носи отговорност за целите и дейността на Потребителя във връзка с използване на оnline запитването, както и за вида и характера на Потребителското съдържание. АМИКО А ООД няма задължението да извършва наблюдение на информацията, съхранявана на сървъра му или направена достъпна при предоставяне на оnline запитване, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на Потребителя посредством ползването на оnline запитване.

3.3 АМИКО А ООД има право да разширява, ограничава и променя обхвата на Услугата оnline запитване , както и да променя неговата технология и дизайн. АМИКО А ООД има право временно или трайно да преустановява предоставянето на оnline запитванията, достъпни чрез уебсайта amikobg.com, като уведоми за това Потребителя със съобщение на съответната интернет страница.

3.4. АМИКО А ООД има право, но не и задължение, да запазва Потребителско съдържание, направено достояние на трети лица от Потребител на сайта.

3.5. В съответствие с изискванията на действащото българско законодателство АМИКО А ООД съхранява информационни материали и ресурси, разположени от Потребителя на сървър на АМИКО А ООД, и има право да ги предоставя на компетентните държавни органи в случаите, когато това е необходимо за запазване правата, законните интереси и сигурността на АМИКО А ООД или на трети лица, както и в случаите, когато същите са изискани от съответните държавни органи по надлежен ред. При получаване на разпореждане от компетентни държавни органи, касаещо Потребителско съдържание, АМИКО А ООД има правото без предизвестие да преустанови предоставянето на оnline запитване от сайта amikobg.com на Потребителя, да прекрати оnline запитване, да спре достъп му до формата оnline запитване и да изтрие от сървъра си разположено от него Потребителско съдържание или да извърши други действия, съгласно полученото разпореждане.

3.8. АМИКО А ООД има право без предизвестие да преустанови предоставянето на формата оnline запитване от уебсайта amikobg.com на Потребителя, да заличи направеното запитване и да изтрие от сървъра си разположено от него Потребителско съдържание, когато по преценка на АМИКО А ООД или съгласно получена от трети лица информация, Потребителят нарушава разпоредби на Общите условия, и действащото българско законодателство, правата и законните интереси на трети лица, включително права на интелектуална собственост до разрешаването на подобен спор с акт на компетентен държавен орган.

3.9. В гореописаните случаи АМИКО А ООД не носи отговорност за претърпени вреди и пропуснати ползи от Потребителя или трети лица, настъпили вследствие спирането, променянето или ограничаването на оnline запитване, прекратяване на оnline запитването на Потребителя, спиране на достъп му до формата на оnline запитване, изтриване на Потребителско съдържание, прекратяване на настоящата кореспонденция или предоставяне на информация или изпълнение на разпореждания на компетентните държавни органи.

ІV. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

4.1. „Лични данни“ означава всяка информация, свързана с идентифицирано физическо лице или физическо лице, което може да бъде идентифицирано („субект на данни“); физическо лице, което може да бъде идентифицирано, е лице, което може да бъде идентифицирано, пряко или непряко, по-специално чрез идентификатор като име, идентификационен номер, данни за местонахождение, онлайн идентификатор или по един или повече признаци, специфични за физическата, физиологичната, генетичната, психическата, умствената, икономическата, културната или социална идентичност на това физическо лице.

4.2. „Администратор на лични данни“ означава физическо или юридическо лице, публичен орган, агенция или друга структура, която сама или съвместно с други определя целите и средствата за обработването на лични данни; когато целите и средствата за това обработване се определят от правото на ЕС или правото на държава членка, администраторът или специалните критерии за неговото определяне могат да бъдат установени в правото на ЕС или в правото на държава членка.

4.3. „Обработващ лични данни“ означава физическо или юридическо лице, публичен орган, агенция или друга структура, която обработва лични данни от името на администратора.

4.4. „Обработване на лични данни“ означава всяка операция или съвкупност от операции, извършвана с лични данни или набор от лични данни чрез автоматични или други средства като събиране, записване, организиране, структуриране, съхранение, адаптиране или промяна, извличане, консултиране, употреба, разкриване чрез предаване, разпространяване или друг начин, по който данните стават достъпни, подреждане или комбиниране, ограничаване, изтриване или унищожаване.

4.5. АМИКО А ООД е администратор на лични данни по отношение на Потребител, който извърши попълване и изпращане на форма за оnline запитване в сайта и попълни своите лични данни в посочената форма. За този случай с цел да информира всеки потребител на amikobg.com по прозрачен, разбираем и лесно достъпен начин, с ясни и недвусмислени формулировки и безплатно, АМИКО А ООД разработва, прилага и публикува на сайта си своите Политика за защита на личните данни и Политика за бисквитките (cookies).

4.6. Потребителят е администратор на лични данни по отношение на личните данни на други субекти на лични данни, които данни Потребителят сам въвежда в уебсайта. В този случай Потребителят е задължен сам да информира субекта на данни за въвеждане на личните му данни в сайта.

4.6. АМИКО А ООД е обработващ лични данни, в случаите когато обработва лични данни от името на Потребителя, които Потребителят сам въвежда в уебсайта. В този случай отношенията между Потребителя и АМИКО А ООД относно личните данни се уреждат с настоящия раздел.

4.7. При обработването на личните данни от страна на АМИКО А ООД, в качеството му на обработващ, от името на Потребител, естеството и целта на обработването личните данни чрез уебсайта са: генериране на документ в режим онлайн – форма на оnline запитване чрез приложение в уебсайта.

4.8. Категориите субекти на данни могат да бъдат представители, служители, работници на магазин, дистрибутор / търговец, ферма, юридическо лице и частно лице, чиито лични данни се въвеждат от Потребителя, за да се обработват чрез уебсайта.

4.9. Видове лични данни, които могат да бъдат въвеждани от Потребителя за обработка са: име, телефон и имейл.

4.10. Срокът на действие на обработването и на личните данни е от момента на въвеждането им от страна на Потребителя в сайта чрез изпращане на оnline запитване до съхранението им 15 дни от датата на неговото изпращане, предвиден в настоящите Общи условия.

4.11. В случаите, когато АМИКО А ООД е обработващ лични данни по отношение на данните на трети лица, въведени в сайта от Потребител, който е администратор на лични данни, то АМИКО А ООД:


a) обработва личните данни само по документирано нареждане на Потребителя, включително що се отнася до предаването на лични данни на трета държава или международна организация, освен когато е длъжен да направи това по силата на правото на EС или правото на държава членка, което се прилага спрямо обработващия лични данни, като в този случай обработващият лични данни информира Потребителя за това правно изискване преди обработването, освен ако това право забранява такова информиране на важни основания от публичен интерес. С цел избягване на всякакво съмнение за документирано нареждане от страна на Потребителя се смята въвеждането на лични данни от страна на Потребителя в сайта и натискане на бутон изчисти.
б) гарантира, че лицата, оправомощени да обработват личните данни, са поели ангажимент за поверителност или са задължени по закон да спазват поверителност;
в) взема всички необходими мерки съгласно член 32 от Общия регламент относно защитата на данните;


г) При включване на друг обработващ лични данни:
(i) Когато АМИКО А ООД включва друг обработващ лични данни за извършването на специфични дейности по обработване от името на Потребителя на това друго лице се налагат същите задължения за обработващ, по-специално да предостави достатъчно гаранции за прилагане на подходящи технически и организационни мерки, така че обработването да отговаря на изискванията на Общия регламент относно защитата на данните. (ii) АМИКО А ООД не включва друг обработващ данни без предварителното конкретно или общо писмено съгласие на Потребителя. За целите на настоящия договор АМИКО А ООД информира Потребителя, че използва компания superhosting.bg като доставчик на хостинг услуги и приемането на настоящите Общи условия от страна на Потребителя се считат за писмено съгласие от негова страна по смисъла на тази разпоредба. В случай на промени, АМИКО А ООД ще публикува данните за новите доставчици тук 15 дни предварително, за да даде възможност на Потребителя да се запознае, приеме или отхвърли промените. При отхвърляне на промените, настоящият договор се счита за прекратен, а Потребителят преустановява използването на услугите от сайта.


д) като взема предвид естеството на обработването, подпомага Потребителя, доколкото е възможно, чрез подходящи технически и организационни мерки при изпълнението на задължението на Потребителя да отговори на искания за упражняване на предвидените в глава III от Общия регламент относно защитата на данните права на субектите на данни.
е) подпомага Потребителя да гарантира изпълнението на задълженията съгласно членове 32—36 от Общия регламент относно защитата на данните, като отчита естеството на обработване и информацията, до която е осигурен достъп на обработващия лични данни.


ж) по избор на Потребителя заличава всички лични данни след приключване на услугите по обработване и заличава съществуващите копия, освен ако правото на ЕС или правото на Република България не изисква тяхното съхранение. С оглед избягване на съмнение, АМИКО А ООД е осигурил следните начини за изтриване, анонимизиране или коригиране на лични данни от страна на Потребителя:


1. чрез коригиране на данните от формата на о
nline запитване от самия Потребител по начин, избран от Потребителя, така че те да станат анонимни;


2. чрез изтриване от самия Потребител на част от въведени данни (собствени или на трети лица) чрез направата на формата на о
nline запитването ;


3. чрез натискането на бутон изчисти находящ се във формата на о
nline запитването, за изтриване на изпращането на попълнената форма на оnline запитването му в сайта.
з) осигурява достъп на Потребителя до цялата информация, необходима за доказване на изпълнението на задълженията, определени в настоящия член, и позволява извършването на одити, включително проверки, от страна на Потребителя или друг одитор, оправомощен от Потребителя. С цел избягване на всякакво съмнение информация, необходима за доказване на изпълнението на задълженията по настоящия член се счита достъпа до Потребителския профил, достъп до Правилата за защита на личните данни и Правилата за “бисквитките” (cookies).

4.12. Безплатни услуги за Потребителя по отношение на личните данни:
Когато Потребителят, в качеството му на субект на негови лични данни, се обръща към АМИКО А ООД относно неговите лични данни, то АМИКО А ООД предоставя информацията безплатно. Въпреки това, когато исканията на Потребителя на данни са явно неоснователни или прекомерни, по-специално поради своята повторяемост, АМИКО А ООД може или:


а) да наложи разумна такса, като взема предвид административните разходи за предоставяне на информацията или комуникацията или предприемането на исканите действия,

или
б) да откаже да предприеме действия по искането.

4.13. АМИКО А ООД уведомява Потребителя без ненужно забавяне, след като узнае за нарушаване на сигурността на лични данни. В уведомлението се съдържа най-малко следното:
a) описание на естеството на нарушението на сигурността на личните данни, включително, ако е възможно, категориите и приблизителният брой на засегнатите субекти на данни и категориите и приблизителното количество на засегнатите записи на лични данни;


б) посочване на името и координатите за връзка на длъжностното лице по защита на данните или на друга точка за контакт, от която може да се получи повече информация;
в) описание на евентуалните последици от нарушението на сигурността на личните данни;
г) описание на предприетите или предложените от администратора мерки за справяне с нарушението на сигурността на личните данни, включително по целесъобразност мерки за намаляване на евентуалните неблагоприятни последици.

4.14. АМИКО А ООД полага дължимата грижа за събирането, обработването и съхраняването на личните данни на Потребителите, при спазване на разпоредбите на приложимото законодателство.

4.15. АМИКО А ООД полага дължимата грижа и отговаря за защита на информацията за Потребителя, станала му известна по повод на предоставяне на Услугите, предмет на тези Общи условия, освен в случаите на непреодолима сила, случайно събитие или злоумишлени действия на трети лица, както и в случаите, при които Потребителят сам е направил достъпна тази информация за трети лица.

4.16. В регистрационната форма на оnline запитването попълвана от Потребителя , АМИОКО А ООД ясно обозначава задължителния или доброволния характер на предоставяне на данните и последиците от отказ за предоставяне. С изразяване на съгласие с настоящите Общи условия Потребителят се съгласява информацията за него да бъде обработвана по предвидения в тях ред.

4.17. АМИКО А ООД събира и използва информацията по настоящата глава за целите, предвидени в настоящите Общи условия за маркетингови цели. При регистрирането си в amikobg.comчрез изпращане на оnline запитване, Потребителят има право на избор да се съгласи, да откаже или в последствие възрази да получи отговор, изпращан от АМИКО А ООД.

4.18. АМИКО А ООД се задължава да не редактира или разкрива лична информация, предоставена от Потребителя, освен в случаите когато:
а) Потребителят е дал изричното си съгласие при регистрацията си чрез изпращане на о
nline запитване или в по-късен момент;


б) това е необходимо за изпълнение на нормативно установено задължение на АМИКО А ООД;


в) информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация при спазване на законово установените процедури;
г) информацията относно личните данни се предоставя на служители или подизпълнители на АМИКО А ООД за дейности по администриране, поддръжка и развитие на маркетинговите услуги;


д) други законни основания.

V. ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ

5.1. Всички елементите на съдържанието на сайта amikobg.com, включително дизайн, програмни кодове, софтуерни програми, бази данни, текстови и графични изображения и всяка друга информация, представляват обект на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права и са притежание на АМИКО А ООД или на АМИКО А ООД и неговите партньори, предоставили съответните материали.

5.2. Възпроизвеждането, продаването, модифицирането, промяната, публичен показ и др. на част или цялото съдържание на сайта amikobg.com е разрешено само след писмено съгласие на АМИКО А ООД.

5.3. С разполагането на Потребителско съдържание под каквато и да е форма на сайта amikobg.com, Потребителят предоставя на АМИКО А ООД неизключителното право да го използва, записва, съхранява, разпространява публично в Интернет, включително да предлага достъп на неограничен брой лица до него по начин, позволяващ този достъп да бъде осъществен от място и по време, индивидуално избрани от всеки от тях, без да дължи възнаграждение за това и без териториални ограничения (за целия свят). Това право се предоставя за времето, за което Потребителското съдържание е разположено на сървър на АМИКО А ООД, както и за разумен срок след премахването или изтриването му.

VI. ОТГОВОРНОСТ. ОГРАНИЧАВАНЕ НА ОТГОВОРНОСТТА.

6.1. АМИКО А ООД полага грижи за предоставяне на възможност на Потребителя за нормално ползване на формата на оnline запитване.

6.2. С приемане на настоящите Общи условия, Потребителят декларира, че използването на предоставяната Услуга попълване и изпращане на форма на оnline запитване от сайта на АМИКО А ООД ще бъде изцяло на негов риск и отговорност.

6.3. АМИКО А ООД не носи отговорност спрямо Потребителя и трети лица за каквито и да е претърпени вреди и пропуснати ползи, настъпили вследствие на:
a) използването или невъзможността за използване на уебсайта
amikobg.com;
б) непредоставяне на обратна информация при настъпване на обстоятелства извън неговия контрол – в случаи на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в глобалната мрежа Интернет и в предоставянето на услуги извън контрола на АМИКО А ООД, проблеми, дължащи се на оборудването на Потребителя, както и при случай на нерегламентиран достъп или интервенция на трети лица във функционирането на информационната система или сървъра на АМИКО А ООД;


г) използването на съдържание, предоставено от други Потребители или станало достъпно чрез уебсайта
amikobg.com;


д) използването на други уебсайтове, достъпът до които се осъществява чрез хипервръзка (линк) от сайта
amikobg.com, както и за наличността и качеството на стоки и съдържанието на услуги, поставени на вниманието на Потребителя чрез публикуване на уебсайта на електронни препратки, рекламни банери и съобщения за продажба на стоки и предоставяне на услуги от трети лица и/или чрез прикачване на такива към текста на търговските съобщения. Доколкото действията на тези трети лица не са под контрола на АМИКО А ООД, то същото не носи отговорност за противоправния характер на дейността на третите лица или за възникването, гарантирането, изпълнението, изменението и прекратяването на поети задължения и ангажименти във връзка с предлаганите от третите лица стоки и услуги, както и не отговаря за претърпени вреди и пропуснати ползи, произтекли от тези отношения.

6.5. АМИКО А ООД не гарантира достоверността на информацията, разположена на страниците на уебсайта, предоставена от други Потребители, както и не носи отговорност, ако публикуваните снимки, текст или други материали нарушават нечии права или материални интереси.

6.4. С приемането на настоящите Общи условия Потребителят декларира, че осъзнава възможността за евентуални прекъсвания и друг вид затруднения при осъществяване на Интернет връзката до уебсайта amikobg.com, които могат да възникнат независимо от положената от страна на АМИКО А ООД грижа. Потребителят декларира, че няма да претендира каквито и да било обезщетения от АМИКО А ООД за пропуснати ползи, претърпени вреди или неудобства, вследствие настъпване на посочените по-горе прекъсвания или затруднения на Интернет връзката, включително и по отношение на капацитета на тази връзка.

VIІ. ОБЕЗЩЕТЕНИЯ

7.1. Потребителят е длъжен да обезщети АМИКО А ООД и всички трети лица за всички претърпени от тях вреди и пропуснати ползи, включително за платени имуществени санкции, адвокатски възнаграждения и други разходи, вследствие на предявени искове от и/или платени обезщетения на трети лица във връзка с материали, които Потребителят е направил достояние на трети лица или е направил достъпни чрез ползване на предоставените от АМИКО А ООД Услуги в нарушение на приложимото законодателство, приложимите чужди закони, настоящите Общи условия или добрите нрави, както и във връзка с други нарушения на задълженията му по настоящите Общи условия.

IХ. ДРУГИ УСЛОВИЯ

9.1. Сайтът amikobg.com се поддържа от АМИКО А ООД посредством техническо оборудване, разположено на територията на Република България. АМИКО А ООД не гарантира и не носи отговорност за достъпността и надлежното предоставяне на Услугата оnline запитване на уебсайта amikobg.com извън територията на Република България. В случай, че Потребителят ползва формата на запитването, предмет на настоящите Общи условия, извън територията на Република България, Потребителят е отговорен за спазване на приложимото законодателство съобразно с мястото на ползване на информацията и евентуалните Услуги.

9.2. За всички неуредени от настоящия договор въпроси се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.

9.6. Всички спорове между страните се решават в дух на разбирателство и добра воля. В случай, че съгласие не бъде постигнато, всички неразрешени спорове, породени между страните, включително спорове, породени или отнасящи се до тълкуване, недействителност, изпълнение или прекратяване, както и спорове за попълване на празноти във формата на оnline запитване или приспособяването й към нововъзникнали обстоятелства, ще бъдат разрешавани от компетентния съд в гр. София.

Настоящите Общи условия са приети и влизат в сила считано от 01.07.2018 г., като последните промени са направени на 18.05.2018 г.

Амико А ООД

Амико А ООД с. Белозем е лицензиран като производител на комбинирани фуражи за животновъдството към Българска Агенция по Безопасност на Храните към МЗХ.

Фирмата разполага с две отделни линии – производство на комбинирани фуражи за непреживни животни и производство на комбинирани фуражи за преживни животни.

Контакти

Амико А ООД - с. Белозем област Пловдив - 4130
Офис тел. 03159 2120
Моб.: 0882 653 298

Follow Us

Индивидуална оферта

Ние ще помогнем с предложение за точния фураж за вас и конкретна оферта. Позвънете ни, или се свържете с нас чрез формата за контакти.