Добре дошли в сайта на

АМИКО А ООД

sertifcat

Фирмата е с над 25-годишен опит в бранша, лицензирана като производител на комбинирани фуражи за животновъдството към Българска Агенция по Безопасност на Храните.

Качеството и безопасността на фуражите са гарантирани от внедрената НАССР система и сертифицирането по ISO 22000:2018.

Безопасни суровини

Всички суровини, витамини, минерали и микроелементи, вложени във фуражите ни са изпитани, минали под строг контрол и са изцяло съобразени с диетата на вида стопанско животно.

Патици

От 1-ва до 34-та седмица, благодарение на подходящо подбрания фураж получавате бърз растеж, правилно развитие, поддържане на висок имунитет и здраво поколение.

Видими резултати

Специалната формула, по която са създадени пълноценните ни комбинирани фуражи, позволява на животните да оползотворят и усвоят всички необходими хранителни вещества.

Крави

Нашите фуражи дават на вашите телета и крави, това от което се нуждаят, за да имат лесно храносмилане и усвояване, висок имунитет, поддържане на висока млечна продуктивност, репродуктивни качества.

Птици

Здравето на вашите пилета бройлер, пилета разплодни, кокошки носачки или гълъби, изключително зависи от избора на диета, спрямо различните етапи на растеж.

 

Свине

Спрямо това дали става дума за свине стартер, подрастване, угояване или майки, различният фураж им дава интензивен растеж, трупане на телесна маса, млекообразуване, енергиен баланс.

КАЧЕСТВО и контрол

Комбинирани фуражи

разнообразие

Всичко ново което се случва около Амико А ООД

Нашите Новини

Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони

“Амико А” ООД е една от фирмите получили подпомагане от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони на основание чл. 20а, ал. 2 от Закона за подпомагане на земеделските производители и чл. 23,...

Прочетете...

Нова визия на amikobg.com

amikobg.com. с изцяло обновената визия на сайта. В него, без затруднение ще откриете информация за цялата гама предлагани продукти и услуги. Формата за контакти е удобен и лесен начин да се свържете с нас,...

Прочетете...

За нас

Амико А ООД с. Белозем е лицензиран като производител на комбинирани фуражи за животновъдството към Българска Агенция по Безопасност на Храните към МЗХ. Фирмата разполага с две отделни линии – производство на комбинирани фуражи...

Прочетете...
Разнообразие от качествени

Комбинирани фуражи за животновъдството

Желаете ли да изготвим вашата индивидуална оферта?
Споделете с нас всичко, свързано с изхранването на стопанските си животни и ние ще помогнем с предложение за точния фураж за вас и конкретна оферта.

Амико А ООД

Амико А ООД с. Белозем е лицензиран като производител на комбинирани фуражи за животновъдството към Българска Агенция по Безопасност на Храните към МЗХ.

Фирмата разполага с две отделни линии – производство на комбинирани фуражи за непреживни животни и производство на комбинирани фуражи за преживни животни.

Контакти

Амико А ООД - с. Белозем област Пловдив - 4130
Офис тел. 03159 2120
Моб.: 0882 653 298

Follow Us

Индивидуална оферта

Ние ще помогнем с предложение за точния фураж за вас и конкретна оферта. Позвънете ни, или се свържете с нас чрез формата за контакти.